купить в Украине
 купить в Украине  купить в Украине  купить в Украине
Як поповнити картку

Переказ коштів став дуже поширеним, особливо з огляду на сучасні технології та послуги, які надають банки та фінансові установи. Існує кілька зручних способів переказу, кожен з яких має свої особливості та переваги. Namomente пропонує здійснити гривневі перекази на картки українських банків швидко, зручно та безпечно. З нами ви заощаджуєте бюджет, оскільки комісія є мінімальною.

Як здійснити переказ коштів на картки українських банків?

Грошовий переказ – це переміщення коштів від однієї особи до іншої, що здійснюється через платіжну систему і без передачі готівкових грошових знаків. В Україні найчастіше переказ здійснюється саме на картку. Також транзакції на карти українських банків можуть здійснюватись за кордон. Операція займе небагато часу  і не вимагає оформлення документів.

Для здійснення транзакції в Namomente необхідно замовити переказ. Для цього треба залишити заявку онлайн або відвідати відділення. В ній потрібно вказати такі дані:

  • персональну інформацію;

  • номер телефону;

  • дані одержувача.

Швидкість зарахування грошей залежить від умов роботи банку отримувача. Можна здійснити переказ в будь-яку точку України та міжнародний переказ за кордон.

Компанія Namomente працює без прив'язки до банків. Завдяки оперативній роботі спеціалістів усі послуги надаються дуже швидко.

Бувають різні ситуації, коли необхідно здійснити переказ коштів по Україні. Він може бути потрібним як для особистих, так і для комерційних цілей. Це можуть бути інвестиції,  транзакції між постачальниками, дистриб’юторами та інші операції. Скориставшись нашою послугою, ви зможете швидко та безпечно переказувати та отримувати гроші по Україні без ліміту.

Як оформити грошовий переказ

Для Namomente безпека наших клієнтів наш пріоритет. Для оформлення угоди  потрібно заповнити заявку на сайті або в телеграм. Наш менеджер зорієнтує вас по всіх питаннях. 

Namomente - сучасний сервіс платіжних послуг з гарантією анонімності. Нас обирають завдяки таки перевагам:

  • Відсутність необхідності відкриття банківського рахунку.

  • Оперативність здійснення операції.

  • Вибір потрібної валюти (гривня, долар, євро).

  • Відсутність обмежень в кількості отриманої валюти.

  • Відсутність комісії за конвертацію.

  • Клієнт завжди отримує підтвердження переказу

Послуга цілодобова. Переказати гроші на картку можна будь-коли – навіть у вихідні та свята. Якісна онлайн підтримка здійснюється у чаті або за телефоном з 10:00 до 19:00.

Ваші гроші будуть в надійних руках, якщо ви звернетесь в Namomente. Ми ретельно контролюємо безпеку здійснення транзакцій, виконуючи вимоги міжнародних стандартів електронної безпеки. Ми пропонуємо сучасні платіжні інструменти, постійно вдосконалюємо сервіс.

2024-08-21 12:23:54
 купить в Украине
 купить в Украине
190 переглядів