Прогноз ціни Біткоїна до $100 000 — чи реальна перспектива на думку аналітиків купить в Украине
Прогноз ціни Біткоїна до $100 000 — чи реальна перспектива на думку аналітиків купить в Украине Прогноз ціни Біткоїна до $100 000 — чи реальна перспектива на думку аналітиків купить в Украине Прогноз ціни Біткоїна до $100 000 — чи реальна перспектива на думку аналітиків купить в Украине
Прогноз ціни Біткоїна до $100 000

Прогноз ціни Біткоїна до $100 000 — чи реальна перспектива на думку аналітиків

До кінця 2024 року ціна першої криптовалюти зросте до $100 000. Такий прогноз дав директор з інвестицій Bitwise Метт Хоуганповідомляє The Block.

Біткоїн просів на 7% від свого недавнього піка в $66 508 (27 вересня 2024 р.). Деякі з аналітиків намагаються заспокоїти інвесторів: мовляв, це всього лише невеликий перепочинок перед новим ривком. На їхню думку, крипта «перегрілася» і тепер холоне перед фінальним забігом цього року. Утім, поки що ключові показники BTC говорять, що він вийшов із зони комфорту.

«Біткоїн «здувся», але я знаю, що це ненадовго. Поточну ситуацію можна порівняти з ракетою, яка перед останнім ривком трохи знижується. Так, цифри показують, що з ним не все так райдужно, але почекайте кінця року», — Джеймі Коутс, криптоаналітик Real Vision.

Коутс наводить як приклад маркер MVRV, який відображає реальний стан ринку BTC. Він наочно демонструє, що Біткоїн зараз сильно недооцінений. За останні 3, 2 і 4 роки він просів на 116%, 94% і 107% відповідно. Джеймі не втомлюється доводити, що ситуація виглядає так, якби акція суперкомпанії торгувалася за ціною дешевого гамбургера. Крім того, криптоаналітик звернув увагу на відкритий інтерес до цифрового активу. На його думку, зараз він украй високий. 

«Світова економіка наповнена грошима як бочка водою. Нещодавня корекція на ринку криптовалют дала йому змогу перезавантажитися і підготуватися до нового зростання», — запевняє Джеймі Коутс.

Щоб здійснити обмін валюти з мінімальною комісією, створюйте заявку на сайті Namomente та фіксуйте вигідний курс.

Що говорять Олден, Петерсон і Арчі про ціну BTC

Вересень став рекордним місяцем для Біткоїна, порадувавши інвесторів зростанням майже на 8%. Однак майбутній квартал обіцяє бути цікавим. Адже 2024 — це не тільки рік халвінгу, а й рік виборів у США. Розглянемо кілька думок авторитетних експертів і спробуємо скласти повнішу картину про перспективи вартості BTC:

  • Олден виявив тісний зв'язок між ціною Біткоїна і кількістю грошей у світовій економіці. Коли їх стає більше, зростає і вартість на BTC. Це підтверджується багаторічними спостереженнями.

  • Петерсон вважає, що під час виборів Біткоїн зазвичай почувається не дуже добре. Інвестори починають нервувати й витягують гроші з ризикових активів. За словами аналітика, перед виборами вкладники стають обережнішими. Невизначеність щодо політичних результатів змушує їх шукати більш безпечні вкладення.

  • Засновник BTC Archive, Арчі, вважає, що позитивна динаміка Біткоїна у вересні може стати початком нового потужного ралі. Він прогнозує, що до кінця року ціна BTC здатна досягти шестизначної позначки, подолавши психологічний бар'єр у 100 тисяч доларів.

Раян Селкінс, CEO аналітичної компанії Messari, також висловив оптимізм щодо досягнення Біткоїном позначки в $100 000 протягом майбутніх 12 місяців.

Резюмуємо

Прогнози зростання вартості Bitcoin до $100 000 виглядають амбітно, але не позбавлені підстав. Дійсно, наявні тренди та чинники можуть сприяти збільшенню ціни першої криптовалюти. Але жоден експерт не здатний дати точний прогноз на майбутнє Біткоїна. Інвестиції в цифрові монети завжди пов'язані з ризиком, тому рекомендуємо диверсифікувати портфель.

Швидкий обмін криптовалюти у пунктах Namomente. Залишайте заявку для безпечної операції просто зараз.

2024-10-04 12:43:47
Прогноз ціни Біткоїна до $100 000 — чи реальна перспектива на думку аналітиків купить в Украине
Прогноз ціни Біткоїна до $100 000 — чи реальна перспектива на думку аналітиків купить в Украине
170 переглядів