Статки Чанпен Чжао зросли на $3 млрд за час відсидки (колишній глава біржі Binance) купить в Украине
Статки Чанпен Чжао зросли на $3 млрд за час відсидки (колишній глава біржі Binance) купить в Украине Статки Чанпен Чжао зросли на $3 млрд за час відсидки (колишній глава біржі Binance) купить в Украине Статки Чанпен Чжао зросли на $3 млрд за час відсидки (колишній глава біржі Binance) купить в Украине
Статки Чанпен Чжао зросли на $3 млрд за час відсидки

Статки Чанпен Чжао зросли на $3 млрд за час відсидки (колишній глава біржі Binance)

Попри 4-місячне ув'язнення, статки Чанпена Чжао виросли на 3 мільярди доларів. Згідно з розрахунками, його середньоденний дохід у цей період складав близько 25 мільйонів доларів.

Чанпен Чжао, колишній бос криптобіржі Binance, схоже, знайшов новий спосіб майнити гроші: в'язниця. Сидячи за ґратами, він примудрився сколотити статки ще на 3 мільярди доларів. Непогана така ставка порівняно з депозитом у банку, правда? Мабуть, там сигнал для торгівлі був просто шикарний.

Якщо шукаєте зручний спосіб провести обмін криптовалюти, зверніть увагу на наші умови, включно з вигідним курсом.

Чжао примудряється розбагатіти навіть мотаючи термін. Більшу частину його заощаджень становлять акції Binance і пов'язані з ними цінні папери. Forbes повідомляє, що до вересня 2024 року особистий капітал Чанпен Чжао досяг 61 мільярда доларів. Водночас у липні того ж року в нього було всього 57 мільярдів. Сидячи в ув'язненні, він багатів на 25 мільйонів доларів щодня.

Чому заарештували Чанпен Чжао — за що відкрили справу

Минулого року біржа Бінанс та її засновник Чанпен Чжао опинилися в центрі скандалу в США, де їх визнали винними у нехтуванні регуляціями. Судові документи показують, що з 2017 по 2022 рік вони:

  • ігнорували закон про банківську таємницю, не дбаючи про створення надійної програми проти відмивання грошей;

  • тіньовим шляхом обійшли міжнародні економічні санкції;

  • вели бізнес у США без ліцензії, як туристи, які забули оформити візу.

Прокуратура наполягала на трьох роках в'язниці для Чжао, але суд пощадив мільярдера, призначивши лише чотири місяці позбавлення волі. Після звільнення екс-гендиректор найбільшої криптовалютної біржі поділився планами на майбутнє, і попросив час на відпочинок. 

Плануєте подорож або інвестуєте в криптовалюти? Тоді не пропустіть можливості вигідно здійснити обмін валюти. Компанія Namomente пропонує зручний і безпечний сервіс для конвертації різних грошових одиниць, зокрема популярних криптовалют. 

2024-10-14 17:52:23
Статки Чанпен Чжао зросли на $3 млрд за час відсидки (колишній глава біржі Binance) купить в Украине
Статки Чанпен Чжао зросли на $3 млрд за час відсидки (колишній глава біржі Binance) купить в Украине
69 переглядів