Як купити кріптовалюту купить в Украине
Як купити кріптовалюту купить в Украине Як купити кріптовалюту купить в Украине Як купити кріптовалюту купить в Украине
Як купити кріптовалюту

Як купити кріптовалюту

Коли в 2009 році з'явився біткоін, ніхто не думав, що через кілька років в світі почнуть запитувати, про те як купити криптовалюту. Цифрові гроші досі не мають загальновизнаних характеристик, оскільки різні країни світу дали різне визначення правової юрисдикції криптовалюти. Однак, сьогодні всі чудово розуміють, в тому числі й керівники найбільших держав світу, що рано чи пізно, криптовалюта стане повноцінним фінансовим інструментом і активом, як це видно на прикладі фіатних грошей - долар, євро, гривня, рубль і т.д.

Способи придбання криптовалюти

В Україні до сих пір ведуться суперечки, чи варто визнавати криптовалюту повноцінним фінансовим інструментом. Однозначної відповіді досі не існує, так як немає чіткого поняття в жодній країні світу, як слід розглядати віртуальний фінансовий актив.

Поки чиновники який вже рік ведуть суперечки, як продати криптовалюту, біржові трейдери активно торгують біткоіном, ефіріумом та іншими альткоінами.

Для купівлі криптовалюти передбачено кілька варіантів:

  1. Електронні обмінники. Ви вказуєте що хочете продати або купити – фіатні гроші або крипто валюту.  Обмінник запропонує вам різні варіанти для здійснення транзакції, в тому числі через банки або криптобіржі.
  2. Криптомати. Схожі на звичайні термінали, які беруть гроші для оплати послуг, наприклад, за мобільний зв'язок. На криптоматах розміщується детальна інформація про те, як проходить операція. Всі криптомати, як і термінали приймають національну грошову одиницю - гривню.
  3. Криптобіржі. Такий формат найкраще використовувати професійним трейдерам, які знають всі тонкощі про правила проведення операцій на криптобіржах і усвідомлюють фінансові ризики.

Купівля криптовалюти не передбачає ідентифікацію особистості продавця і покупця. Для безпечних угод передбачені криптогаманці, які бувають холодними (за принципом флешок), і гарячими (встановлюються в браузері або в спеціальному додатку на мобільному пристрої або ПК).

Компанія NaMomente допоможе клієнтам не тільки розібратися в структурі роботи криптовалюти, але і роз'яснить, як правильно і безпечно здійснювати транзакції. У Telegram-каналі з вами на зв'язку завжди буде менеджер, який відповість на ваші питання і допоможе розібратися з функціоналом програм для обміну і купівлі криптовалюти.

2023-09-02 07:45:34
Як купити кріптовалюту купить в Украине
Як купити кріптовалюту купить в Украине
771 переглядів